banner up

1st Giannouli Eng Logo

correo-aereo-1310728-1599x1062
Κουλουψούζη 25, Γιάννουλη,
ΤΚ 41500, Τηλ:2410591250, Fax:2410591250

Kouloupsouzi 25, Giannouli, P.O. BOX 41500, Tel: +302410591250, Fax: +302410591250


 

Educational Material

Επικοινωνία

pngtree-email-icon-png-image 1528226





mail@1dim-giann.lar.sch.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας  κ.Γκόλτσος Κωνσταντίνος,

Διευθυντής 1ου Δημ. Σχ. Γιάννουλης

Mr. Gkoltsos Konstantinos

Principal of 1st Primary School of Giannouli


Εκπαιδευτικό υλικό

Έκθεση εικαστικών έργων στον διαγωνισμό Θεσσαλίας

Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών της Ε' και ΣΤ' Τάξης στον διαγωνισμό Π.Ε. Θεσσαλίας
"200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821"

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης συμμετείχε με έργα των μαθητών και μαθητριών του των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με τίτλο "200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821". Τα έργα εκτίθενται στον χώρο της πλατείας ταχυδρομείου από Δευτέρα 14 έως Πέμπτη 17 Ιουνίου από ώρες 9 π.μ. έως 9 μ.μ. και μπορούν να τα επισκεφθούν οι μαθητές με τους γονείς τους αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί.

Δείτε φωτογραφίες και εικόνες εδώ



Αφιέρωμα για την επέτειο 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση 1821

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

24 Μαρτίου 2021

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά!!!

Στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Εθνική Επέτειο του 1821, τη σημαντικότερη επέτειο του σύγχρονου Ελληνικού κράτους μαζί με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Φέτος η γιορτή έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα μια και συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ελληνική εξέγερση κατά των κατακτητών που βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι για 400 περίπου χρόνια.

Δυστυχώς οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο σχολείο με τον τρόπο που θέλαμε και προγραμματίζαμε αυτή τη γιορτή. Έτσι, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του σχολείου μας ώστε όλοι οι μαθητές μας να μπορούν να ασχοληθούν και να μελετήσουν τα σημαντικά αυτά ιστορικά γεγονότα αλλά και πληροφορίες για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου από το σπίτι.

Το αφιέρωμα θα το βρείτε εδώ

Στο κάτω μέρος του αφιερώματος υπάρχουν διάφοροι σύνδεσμοι με υλικό φτιαγμένο από αξιόλογους συναδέλφους με πληροφορίες αλλά και παιχνίδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821.

Ελπίζουμε να τα βρείτε ενδιαφέροντα και να περάσετε ευχάριστα μαθαίνοντας την ιστορία μας!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!


 

Υλικό κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Υλικό κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δια της Υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, και το Τμήμα Δικαιωμάτων του Παιδιού του Συμβουλίου της Ευρώπης δια της επικεφαλής του Τμήματος κας Regina Jensdottir, υπέγραψαν σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας για την χρήση του υλικού του Συμβουλίου, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»  για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Εδώ θα βρείτε ενημερωτικό υλικό όπως βίντεο, αφίσες και έντυπο υλικό κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, περίπου ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα σεξουαλικής βίας, συμεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίσης. Συχνά ο δράστης είναι άτομο που γνωρίζει το παιδί και εμπιστέυεται, μπορεί ακόμα να είναι και κάποιο άλλο παιδί.

Περισσότερα...

Visitors

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους

Search on our site

Ευχαριστούμε πΓΚΟΛΤΣΟΣ ΚΩΝου επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα του 1ου δημοτικού σχολείου Γιάννουλης. Ελπίζουμε ότι εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία του σχολείου και τις εγκαταστάσεις του. Φιλοσοφία του σχολείου μας είναι η άρτια εκπαίδευση των μαθητών μας ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες. Μέλημά μας επίσης είναι η σωστή διαπαιδαγώγησή τους ώστε να γίνουν χρήσιμοι ως αυριανοί πολίτες. Θέλουμε οι μαθητές μας να περνάνε ευχάριστα στο χώρο του σχολείου και να νοιώθουν σημαντικά μέλη της κοινότητάς του.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πλοήγηση

Με εκτίμηση

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

Thank you for visiting the website of the 1st elementary school of Giannοuli. We hope that here you will find useful information about the operation of the school and its facilities. The philosophy of our school is the perfect education of our students in order to gain knowledge and experiences. Our concern is also their proper education so that they become useful citizens of tomorrow. We want our students to have fun at school and feel like important members of their community.

We wish you a pleasant navigation

Yours sincerely

The principal and the Teachers' Association of the school

Merci de visiter le site Internet de la 1ère école primaire de Giannoulis. Nous espérons que vous trouverez ici des informations utiles sur le fonctionnement de l'école et ses installations. La philosophie de notre école est l'éducation parfaite de nos étudiants afin d'acquérir des connaissances et des expériences. Notre préoccupation est également leur bonne éducation pour qu’ils deviennent utiles en tant que citoyens de demain. Nous voulons que nos élèves s'amusent sur le terrain de l'école et se sentent comme des membres importants de leur communauté.

Nous vous souhaitons une agréable navigation

Cordialement

Le directeur et l'Association des enseignants de l'école